Woonverzekering Giessenburg Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Giessenburg. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders als bijv. ABN AMRO en Independer die schade zoals vandalisme, inbraak, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Giessenburg februari 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere inbraak, water, vandalisme, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals vloerbedekking of centrifuge? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Giessenburg? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag + nowGo werken met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Fijnaart verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-giessenburg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Giessenlanden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade of vandalisme. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte frituurpan? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Giessenburg kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis handel je af via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Doorgaans wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €385.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Giessenburg
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Giessenburg eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Giessenburg

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Giessenburg nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Diessen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + kleding. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Giessenburg

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan een onbruikbare bank en kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €1.100.000 tot wel €3.450.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK dekking.

Rechtsbijstandverzekering Giessenburg
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over arbeidsvoorwaarden & conflict met aannemer. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand schommelen enorm (startend vanaf €38,25 oplopend tot €32,45 per maand in februari 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Giessenburg afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering