Woonverzekering Gaast Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Gaast. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen als bijv. ANWB en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld bliksem, water, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Gaast mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, storm, vandalisme, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als broodrooster of barbecue? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Gaast? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea of Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Elst verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gaast


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Súdwest-Fryslân? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schadeposten als waterschade en diefstal. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Gaast is altijd een risico. Insluipen of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis handel je af met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Normaliter wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €275.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Gaast
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Gaast zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Gaast

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Gaast nog persoonlijker maken met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering De Rips afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een e-reader & drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gaast

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan krassen op de auto of kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €900.000 tot wel €3.750.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,50 (per maand). Check ook Avéro Achmea polis.

Rechtsbijstandverzekering Gaast
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag & conflict met makelaar. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Module werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (beginnend bij €36,10 tot €30,05 p/maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Gaast online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering