Woonverzekering Elst Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Elst. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle erkende partijen waaronder ANWB en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door water, storm, inbraak, brand afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Elst juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, diefstal, storm, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als koelkast en lingerie? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Elst? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Ditzo + Unigarant faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Dussen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-elst


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Overbetuwe? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en ontploffing. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Elst kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine / bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Meestal is het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €405.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Elst
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Elst eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Elst

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Elst complementeren met diverse handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand check jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Buren afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Elst

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte vaas & ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.350.000 tot €3.000.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €2,90 (per maand). Check ook Lancyr afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Elst
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken en huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (startend vanaf €27,45 tot wel €38,55 p/maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Elst voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering