Woonverzekering Diessen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,60 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Diessen. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen als bijv. FBTO en Reaal die schade zoals vandalisme, brand, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Diessen februari 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, water, inbraak, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan gebroken servies. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals potten en kostuums? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Diessen? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en ZLM verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: De Heen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-diessen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hilvarenbeek? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inclusief. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en schroeischade. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of vlam in de pan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Diessen kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming en een gesprongen waterleiding. Typische schade is hemelwater schade. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €480.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Diessen
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Diessen gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Diessen

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Diessen uitbreiden met diverse praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Berghem afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een tablet en viool. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Diessen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer & therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.200.000 tot ruim €4.500.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €2,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allsecur dekking.

Rechtsbijstandverzekering Diessen
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een webshop die niet levert en conflict met aannemer. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €30,20 t/m €38,20 per maand in februari 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Diessen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?