Woonverzekering Berghem Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Berghem. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld Allsecur en Turien en Co die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, brand, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Berghem april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, water, brand, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als kamerplanten of scheerapparaat? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Berghem? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als DAK + SNS zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Baexem verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-berghem


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Oss? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of brandblussing. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een kapotte föhn? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Berghem kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of Lock picking, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan de woningloopt middels de opstal, en gestolen bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte schutting. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €545.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Berghem
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Berghem gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Berghem

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Berghem complementeren met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina check jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Zijderveld afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke moduleverzekert bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een smartphone & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Berghem

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en ook kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.400.000 tot wel €4.650.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Turien en Co polis.

Rechtsbijstandverzekering Berghem
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan pensioenuitkering en conflict over wonen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €26,05 oplopend tot €26,80 per maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Berghem afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?