Woonverzekering Hem Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Hem. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld HEMA en OHRA die schade als gevolg van water, storm, brand, vandalisme afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hem juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, diefstal, inbraak, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. gebroken servies. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals verlichtingsornamenten en salontafel? We onderscheiden drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hem? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals ANWB + Verzekeruzelf.nl hanteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Haringhuizen verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-hem


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Drechterland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als aanrijding of aanvaring en schade door regen. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Hem kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af middels de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en een kapot waterbed. Typische schade is een kapotte wasmachine. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Veelal is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €295.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hem
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Hem zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hem

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: men mag deze woonverzekering in Hem uitbreiden met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Exloërveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels, aquaria of tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader + viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hem

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon en ook fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking variërend van €1.300.000 tot ruim €4.250.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nationale Nederlanden pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hem
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing & geschil m.b.t. pensioen. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand schommelen enorm (startend vanaf €37,90 tot wel €34,45 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hem voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering