Woonverzekering Exloërveen Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Exloërveen. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals Aegon en Zelf die schade zoals inbraak, brand, storm, water verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Exloërveen juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere water, vandalisme, brand, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals vloerbedekking en wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Exloërveen? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als ANWB + OHRA hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Eethen verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-exloerveen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inclusief. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als brand of diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een vuile afzuigkap? Brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Exloërveen kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €425.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Exloërveen
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Exloërveen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Exloërveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Exloërveen completer maken met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Dalfsen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke verzekering staat garant bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een laptop laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur en viool. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Exloërveen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en ook geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.200.000 tot €3.800.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,65 (per maand). Check ook HEMA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Exloërveen
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij pensioenen & geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf zo’n €28,45 t/m €28,30 p/maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Exloërveen op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering