Woonverzekering Bantega Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Bantega. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders als Avéro Achmea en ZLM die schade door o.a. brand, vandalisme, storm, water dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Bantega juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, storm, inbraak, brand, water. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als haarden en strijkbout? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Bantega? Open à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Aegon of Unigarant hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Andel verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-bantega


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn inbegrepen. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als blikseminslag of omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of gaslekken? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Bantega kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan lekkage. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €550.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bantega
Snel een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Bantega moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Bantega

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Bantega uitbreiden met diverse interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina vind je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Wommels afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze additionele moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Tevens geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat & een kinderwagen. Let op oververzekering: wellicht heb je al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Bantega

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan een gebroken ruit en ook kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.100.000 tot ruim €4.000.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,75 p/maand. Ga verder naar Nationale Nederlanden pakket.

Rechtsbijstandverzekering Bantega
De rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. reorganisatie & conflict over verzekering. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies variëren significant (beginnend bij €28,40 oplopend tot €38,35 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bantega afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering