Woonverzekering Waaxens Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Waaxens. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven als bijv. HEMA en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van vandalisme, brand, inbraak, storm vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Waaxens april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, diefstal, water, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als vazen en sportuitrusting? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Waaxens? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer + Turien en Co hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Veulen verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-waaxens


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Dongeradeel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Daardoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door stormschade of rook. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Waaxens kan ook jou overkomen. Kerntrekken of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm / een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Meestal is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €460.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Waaxens
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute jouw huis in Waaxens eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Waaxens

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Waaxens uitbreiden met meerdere praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Steggerda afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Waaxens

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon + medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij variërend van €1.100.000 tot €2.550.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook Bruns ten Brink afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Waaxens
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschillen binnen de familie of erfafscheidingen e.d.. Daarbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €35,85 t/m €36,15 p/maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Waaxens op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering