Woonverzekering Steggerda Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Steggerda. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals Ditzo en London Verzekeringen die schade zoals bliksem, brand, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Steggerda juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, vandalisme, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als meubilair en schrijfmachine? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Steggerda? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en OHRA verkopen deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Skingen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-steggerda


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Weststellingwerf? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en vandalisme. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of brandstichting? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Steggerda kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade door inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €620.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Steggerda
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Steggerda eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Steggerda

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Steggerda uitbreiden met meerdere handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek jij praktische info (of bekijk woonverzekering Reusel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb je al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Steggerda

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte vaas + kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.550.000 tot ruim €2.650.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook Aegon afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Steggerda
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een webshop of conflict na autoschade. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies schommelen enorm (beginnend bij €34,75 tot wel €36,45 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Steggerda voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering