Woonverzekering Ven-Zelderheide Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,95 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Ven-Zelderheide. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als bijv. Allsecur en Turien en Co die schade zoals storm, bliksem, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ven-Zelderheide mei 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, inbraak, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als gordijnen en autoped? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ven-Zelderheide? Open direct de vergelijkingstool. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea + nowGo hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Tuitjenhorn verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-ven-zelderheide


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Gennep? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast en rook. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Ven-Zelderheide is altijd een risico. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een kapotte vriezer. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. In veel gevallen is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico die oploopt tot €320.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Ven-Zelderheide
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Ven-Zelderheide eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ven-Zelderheide

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Ven-Zelderheide nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Sint Philipsland afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een iPad & kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ven-Zelderheide

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon + geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen van €1.050.000 tot ruim €3.900.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Reaal dekking.

Rechtsbijstandverzekering Ven-Zelderheide
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau en geschil met een verzekeraar. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (startend vanaf €29,05 t/m €25,35 p/maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ven-Zelderheide voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?