Woonverzekering Tuitjenhorn Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Tuitjenhorn. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars zoals BLG wonen en London Verzekeringen die schade door o.a. vandalisme, brand, storm, inbraak verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Tuitjenhorn juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, water, vandalisme, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan een vloerkleed. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals kruiden of sofa? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Tuitjenhorn? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz + Nederlanden van Nu bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Swifterbant verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-tuitjenhorn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Schagen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en diefstal. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Tuitjenhorn kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. In de regel wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €670.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Tuitjenhorn
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Tuitjenhorn eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tuitjenhorn

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Tuitjenhorn nog persoonlijker maken met enkele nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Scharwoude afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan filmapparatuur en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Tuitjenhorn

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte laptop + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf €1.350.000 tot ruim €3.100.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €4,05 (per maand). Check ook Centraal Beheer polis.

Rechtsbijstandverzekering Tuitjenhorn
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij erfenis of conflict over aankoop auto. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies variëren significant (startend vanaf €32,25 oplopend tot €34,70 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Tuitjenhorn vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?