Woonverzekering Serooskerke Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,45 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Serooskerke. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen waaronder Ditzo en InShared die schade door o.a. storm, bliksem, inbraak, water dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Serooskerke mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. brand, inbraak, diefstal, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als spiegels en speelgoed? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Serooskerke? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd of Univé verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: s-Gravenzande verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-serooskerke


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Schouwen-Duiveland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn verzekerd. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een omgevallen lamp? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Serooskerke kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine of lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €585.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Serooskerke
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Serooskerke gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Serooskerke

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Serooskerke uitbreiden met een aantal handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Oudebildtzijl afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke polis betaalt uit bij gebroken glas. Advies: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een fotocamera of gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Serooskerke

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte laptop + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.100.000 tot wel €2.800.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé polis.

Rechtsbijstandverzekering Serooskerke
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met werkgever en conflict met aannemer. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies schommelen nogal (vanaf €30,55 tot wel €33,00 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Serooskerke op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?