Woonverzekering Egmond-Binnen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Egmond-Binnen. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders waaronder Huis In Eén Verzekeringen en ZLM die schade door o.a. storm, brand, inbraak, water dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Egmond-Binnen mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, brand, storm, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. De definitie van inboedel is alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals kapstok of fietsen? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Egmond-Binnen? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Allianz of Klaverblad zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Driebergen-Rijsenburg verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-egmond-binnen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bergen (NH.)? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als storm en plundering. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brandstichting? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Egmond-Binnen kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot / een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €300.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Egmond-Binnen
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog het huis in Egmond-Binnen probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Egmond-Binnen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Egmond-Binnen complementeren met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Bronnegerveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke verzekering is er bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een tablet + een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Egmond-Binnen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit + geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.250.000 tot €2.500.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Aon Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Egmond-Binnen
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. problemen op het werk of geschillen over een motorrijtuig. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf €26,15 tot wel €30,30 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Egmond-Binnen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?