Woonverzekering Rhenoy Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Rhenoy. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen zoals Delta Lloyd en Interpolis die schade zoals bliksem, water, inbraak, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rhenoy juni 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, brand, water, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan gestolen sieraden. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als broodrooster en speelgoed? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Rhenoy? Start direct onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Allianz en Reaal zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Peperga verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-rhenoy


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Geldermalsen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn gedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als brand of roet. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Rhenoy kan ook jou gebeuren. Openwrikken of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €630.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Rhenoy
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Rhenoy zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Rhenoy

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Rhenoy aanvullen met additionele nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand doorzoek je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Noordwijkerhout afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze nieuwe polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • de hond maakt iets kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop + een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Rhenoy

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan krassen op de auto en ook geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een dekking van €900.000 tot €4.300.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rhenoy
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met een bank of conflict met makelaar. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen nogal (startend vanaf €37,00 tot wel €30,10 per maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Rhenoy voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering