Woonverzekering Ellewoutsdijk Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,20 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Ellewoutsdijk. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders waaronder BLG wonen en Klaverblad die schade zoals vandalisme, water, inbraak, storm dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ellewoutsdijk maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, vandalisme, water, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als gordijnen en schoonmaakartikelen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ellewoutsdijk? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer + Klaverblad werken met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Drouwenerveen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-ellewoutsdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Borsele? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door brand en plundering. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een gevallen strijkbout? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Ellewoutsdijk kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningloopt via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Veelal is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €575.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ellewoutsdijk
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna tref je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Ellewoutsdijk gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ellewoutsdijk

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Ellewoutsdijk uitbreiden met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Buitenpost afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een laptop & een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ellewoutsdijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte laptop of smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan jou bij variërend van €1.350.000 tot €4.400.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ellewoutsdijk
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict over erfenis en conflict met een automobilist. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €28,60 tot wel €31,80 p/maand in maart 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ellewoutsdijk op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering