Woonverzekering Buitenpost Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,10 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Buitenpost. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle populaire aanbieders waaronder BLG wonen en ING die schade zoals brand, storm, water, inbraak afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Buitenpost februari 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, brand, storm, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als broodrooster en speelgoed? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Buitenpost? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche of London Verzekeringen zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Boksum verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-buitenpost


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Achtkarspelen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als brand of vandalisme. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Buitenpost is altijd een risico. Flipperen of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak / Een lekkende vaatwasser. Typische schade is onbruikbare apparatuur. In de regel worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een kapot dak. Vaak is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €690.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Buitenpost
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Buitenpost gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Buitenpost

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Buitenpost complementeren met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Amsterdam afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze mogelijke dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Buitenpost

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan vlekken op kleding en ook geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, variërend van €900.000 tot wel €3.950.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Buitenpost
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld tuchtzaken of conflict bij aankoop huis. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf circa €27,15 tot €32,65 per maand in februari 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Buitenpost vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?