Woonverzekering Nijeholtwolde Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Nijeholtwolde. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld De Goudse en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van water, storm, bliksem, brand verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nijeholtwolde maart 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, vandalisme, inbraak, brand, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als koffiezetapparaat en cv-ketel? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nijeholtwolde? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of Reaal hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Neeritter verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nijeholtwolde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Weststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en diefstal. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Nijeholtwolde is altijd een risico. De Flippermethode of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis gaat via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €675.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijeholtwolde
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Nijeholtwolde gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nijeholtwolde

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Nijeholtwolde aanvullen met een aantal belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Lisse afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij gebroken glas. Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een fotocamera en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nijeholtwolde

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte laptop + medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.050.000 tot zo’n €2.700.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz.

Rechtsbijstandverzekering Nijeholtwolde
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving en in beslag genomen auto e.d.. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf €35,40 tot en met €29,45 per maand in maart 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nijeholtwolde op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering