Woonverzekering Neeritter Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Neeritter. De woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen als ANWB en ING die schade als gevolg van inbraak, bliksem, water, storm vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Neeritter mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, storm, water, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als gordijnen en handschoenen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Neeritter? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink of OHRA hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Merselo verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-neeritter


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Leudal? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring of brandblussing. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Neeritter kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een opbollende vloer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €285.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Neeritter
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Neeritter moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Neeritter

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Neeritter completer maken met diverse belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot je handige details (of bezoek info over woonverzekering Langezwaag afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze extra polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een smartphone en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Neeritter

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek op een meubel en ook smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.450.000 tot ruim €3.950.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €4,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Reaal polis.

Rechtsbijstandverzekering Neeritter
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. als je werkgever failliet gaat en terugvorderen van schade. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €35,40 tot wel €24,75 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Neeritter afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering