Woonverzekering Merselo Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Merselo. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven als FBTO en Lancyr die schade veroorzaakt door water, storm, brand, vandalisme dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Merselo juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, inbraak, brand, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als magnetron en dressoir? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Merselo? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + Verzekeruzelf.nl werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lytsewierrum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-merselo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Venray? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als brand of diefstal. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Merselo kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte gevel. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €495.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Merselo
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Merselo eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Merselo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in Merselo nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna lees jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Koarnjum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • De iPad laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een navigatieapparaat en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Merselo

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan besmeurde meubels en ook fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €3.100.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook Centraal Beheer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Merselo
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente en geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €38,25 tot wel €23,95 p/maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Merselo online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering