Woonverzekering Lytsewierrum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Lytsewierrum. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen als Centraal Beheer en InShared die schade als gevolg van bliksem, storm, brand, vandalisme verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lytsewierrum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, diefstal, inbraak, water, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als tafelbestek of speelgoed? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Lytsewierrum? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Aegon + Univé hanteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Leusden verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-lytsewierrum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Littenseradiel? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als hagelschade of brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brandstichting? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Lytsewierrum is altijd een risico. De afbreekmethode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningloopt via de opstal, en gestolen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een lekkende kraan. Typische schade is een kapotte vloer. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de opstal/inboedelverzekering. Open de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €405.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lytsewierrum
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Lytsewierrum gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijv. vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lytsewierrum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Lytsewierrum uitbreiden met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Jabeek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een fotocamera en een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Lytsewierrum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Denk dan aan een barst in het scherm & smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag van €900.000 oplopend tot €4.200.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,80 p/maand. Ga verder naar nowGo.

Rechtsbijstandverzekering Lytsewierrum
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie & geschillen over een motorrijtuig. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf €27,60 t/m €28,10 p/maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lytsewierrum voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering