Woonverzekering Jabeek Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Jabeek. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven waaronder Centraal Beheer en Polis Direct die schade zoals vandalisme, brand, bliksem, inbraak dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Jabeek juni 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, brand, water, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kleden en wasdroger? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Jabeek? Open direct de vergelijkingstool. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink en Independer hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Hoofdplaat verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-jabeek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Onderbanken? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn inclusief. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en diefstal. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Jabeek kan zomaar gebeuren. Flipperen of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je middels de opstal, en gestolen spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €625.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Jabeek
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hierna bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Jabeek eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Jabeek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Jabeek nog persoonlijker maken met meerdere interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Huins afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld filmapparatuur en viool. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Jabeek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een kapotte laptop en fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.150.000 tot wel €3.900.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar Independer.

Rechtsbijstandverzekering Jabeek
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflicten consumentenaankopen & bij aankoop van een huis. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €25,95 t/m €29,35 per maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Jabeek afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?