Woonverzekering Wijnandsrade Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Wijnandsrade. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen als Allsecur en REAAL Verzekeringen die schade zoals storm, inbraak, water, bliksem dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wijnandsrade mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, water, diefstal, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als stoffering of servies? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Wijnandsrade? Start meteen met direct de vergelijkingstool. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Generali of ZLM werken met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Weidum verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-wijnandsrade


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Nuth? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. brand en schroeischade. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een kapotte koelkast? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Wijnandsrade kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af middels de opstal, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot / een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Meestal worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan een gescheurde muur. Meestal is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €650.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wijnandsrade
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct de woning in Wijnandsrade probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Wijnandsrade

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Wijnandsrade complementeren met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Tzummarum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze additionele polis staat garant bij gebroken glas. Let op: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Wijnandsrade

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte laptop + smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.100.000 tot ruim €4.850.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,55 (per maand). Check ook nowGo polis.

Rechtsbijstandverzekering Wijnandsrade
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn & huur- en verhuurgeschillen. Daarbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele opties.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (startend vanaf €35,05 t/m €31,55 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wijnandsrade op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?