Woonverzekering Kornwerderzand Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Kornwerderzand. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven als De Goudse en Unigarant die schade zoals brand, bliksem, storm, water dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Kornwerderzand april 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, vandalisme, diefstal, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als lampen en salontafel? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kornwerderzand? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Kaard verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-kornwerderzand


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn afgedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als blikseminslag en rook. Dankzij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Kornwerderzand kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm en gesprongen leidingen. Typische schade is schade aan het dak. Normaliter worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €300.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Kornwerderzand
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Kornwerderzand zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kornwerderzand

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Kornwerderzand uitbreiden met diverse nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder spot jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Heikant afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spiegelreflexcamera & een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kornwerderzand

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een kapotte tablet & geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen van €950.000 tot wel €4.250.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,60 (per maand). Check ook Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kornwerderzand
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan pensioenen en geschillen over een motorrijtuig. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €25,40 tot €35,75 per maand in april 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Kornwerderzand afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?