Woonverzekering Ulft Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €4,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ulft. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle bekende partijen waaronder Generali en Zelf die schade zoals brand, vandalisme, storm, inbraak verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ulft juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld vandalisme, brand, storm, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. De definitie van inboedel is alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals videorecorder of schoenen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ulft? Start meteen onze vergelijker! Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct of Independer hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Termunterzijl verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-ulft


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Oude IJsselstreek? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als schade door wateroverlast en brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Ulft is altijd een risico. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval of een kapot aquarium. Typische schade is een opbollende vloer. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een lek dag. Vaak betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €265.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ulft
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker direct het huis in Ulft zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ulft

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Ulft uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Schoonloo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze nieuwe verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Tip: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan filmapparatuur en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ulft

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur + kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.250.000 tot €4.600.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Unigarant polis.

Rechtsbijstandverzekering Ulft
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschil over ouderlijk gezag en terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit meerdere opties.

 • Consument (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €26,55 oplopend tot €26,10 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ulft online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?