Woonverzekering Schoonloo Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze website stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Schoonloo. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars als Aegon en nowGo die schade door o.a. storm, bliksem, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Schoonloo juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, brand, inbraak, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals game consoles of badkameraccessoires? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Schoonloo? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer of Lancyr werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ruinerwold verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schoonloo


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Aa en Hunze? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en rook. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Schoonloo is altijd een risico. Kerntrekken of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Veelal betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €630.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Schoonloo
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen jouw woning in Schoonloo gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Schoonloo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Schoonloo complementeren met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Oud-Alblas afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een smartphone + jouw golfspullen. Let op oververzekering: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Schoonloo

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een onbruikbare bank of geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.550.000 tot €4.450.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis heb je al vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nationale Nederlanden polis.

Rechtsbijstandverzekering Schoonloo
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een keukenhandel & geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (beginnend bij €27,55 oplopend tot €36,70 p/maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Schoonloo voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering