Woonverzekering Stegeren Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Dankzij deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Stegeren. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle populaire partijen als bijv. Bruns ten Brink en nowGo die schade veroorzaakt door bliksem, storm, water, brand afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Stegeren juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, water, brand, inbraak, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als bestek en schoonmaakartikelen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Stegeren? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd + SNS hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Sittard verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-stegeren


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ommen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of smeltschade. Via een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een smerige schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Stegeren kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een lekkende kraan. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €665.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Stegeren
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw woning in Stegeren probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Stegeren

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Stegeren uitbreiden met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Retranchement afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Stegeren

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan kapotte apparatuur of kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.250.000 tot zo’n €4.450.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stegeren
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop & conflict met een autodealer. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €28,25 oplopend tot €29,60 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Stegeren voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?