Woonverzekering Retranchement Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Retranchement. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals ASR Verzekeringen en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld inbraak, bliksem, vandalisme, brand dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Retranchement juni 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, inbraak, storm, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan een stukke televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als frituurpan en speelgoed? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Retranchement? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer en Polis Direct hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Panningen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-retranchement


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sluis? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als blikseminslag en vandalisme. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of brandstichting? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Retranchement is altijd een risico. Openwrikken of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woningloopt middels de opstal, en ontvreemde spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €410.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Retranchement
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Retranchement zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Retranchement

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Retranchement nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Noordeinde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een iPad en een muziekinstrument. Let op oververzekering: misschien heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Retranchement

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen & het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.150.000 tot €3.300.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,50 (per maand). Check ook Reaal.

Rechtsbijstandverzekering Retranchement
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfenis en geschillen met de buren. Dan is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (startend vanaf €33,90 tot en met €29,25 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Retranchement op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering