Woonverzekering Leerdam Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Leerdam. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld DAK en Unigarant die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, bliksem dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Leerdam april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, water, vandalisme, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als cd’s of dassen? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Leerdam? Open direct de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink of London Verzekeringen bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Koningsbosch verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-leerdam


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Leerdam? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm of diefstal. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Leerdam is altijd een risico. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de opstal/inboedelverzekering. Download de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €660.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Leerdam
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Leerdam probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Leerdam

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Leerdam aanvullen met verschillende nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Hippolytushoef afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra dekkingverzekert bij gebroken glas. Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of een gehoorapparaat. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Leerdam

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon & geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.250.000 tot wel €4.900.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Turien en Co polis.

Rechtsbijstandverzekering Leerdam
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij een product dat je gekocht hebt en conflict met de bank. In dat geval kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies verschillen nogal (vanaf €31,40 tot en met €38,25 per maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Leerdam voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?