Woonverzekering Koningsbosch Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,65 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Koningsbosch. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen zoals EAG Assuradeuren en ING die schade door o.a. inbraak, brand, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Koningsbosch juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, storm, brand, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. De definitie van inboedel is alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als vitrages en huisdieren? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Koningsbosch? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals De Goudse of Lancyr zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Joure verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-koningsbosch


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Echt-Susteren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. bliksem of omvallen van bomen. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Koningsbosch kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Vaak is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €485.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Koningsbosch
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Koningsbosch eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Koningsbosch

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Koningsbosch aanvullen met extra interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot je handige details (of bezoek info over woonverzekering Hegelsom afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze additionele zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een filmcamera en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Koningsbosch

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet of ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.300.000 tot €4.350.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook Delta Lloyd pakket.

Rechtsbijstandverzekering Koningsbosch
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. erfrechtgeschillen of conflict met de buren. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf €35,10 tot €30,90 p/maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Koningsbosch op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?