Woonverzekering Epe Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Epe. Een woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders waaronder ABN AMRO en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door inbraak, water, bliksem, vandalisme afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Epe februari 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. inbraak, storm, diefstal, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als game consoles en tuingereedschap? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Epe? Open vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse + ING bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Eckelrade verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-epe


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Epe? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en rook. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte elektrische deken? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Epe is altijd een risico. Insluipen of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is onbruikbare meubels. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €540.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Epe
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Epe moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Epe

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Epe completer maken met een paar handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Castelre afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze extra modulestaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Epe

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte telefoon + het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking van €950.000 tot wel €3.450.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,00 p/maand. Ga verder naar Verzekeruzelf.nl afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Epe
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan ontslag & conflict met makelaar. Hierbij is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €31,80 tot en met €27,60 p/maand in februari 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Epe online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?