Woonverzekering Basse Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Basse. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven waaronder FBTO en Zelf die schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Basse juli 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, water, inbraak, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als aardewerk en wasdroger? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Basse? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als BLG wonen of Reaal zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Anevelde verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-basse


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Steenwijkerland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als waterschade en schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Basse kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak en een gesprongen waterleiding. Typische schade is schade aan de vloer. Normaliter worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan losse dakpannen. Meestal gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €420.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Basse
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Basse gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Basse

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Basse completer maken met meerdere praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Woudbloem afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een filmcamera & een rollator. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Basse

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere vlekken op kleding en medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.000.000 tot zo’n €3.600.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: REAAL Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Basse
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over jouw functie & conflict met verhuurder. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €29,60 t/m €33,85 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Basse online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?