Woonverzekering Woudbloem Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Woudbloem. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Polis Direct die schade zoals bliksem, vandalisme, brand, storm afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Woudbloem juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. storm, water, brand, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals horloges en matrassen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Woudbloem? Start vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink of Nationale Nederlanden faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Wijckel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-woudbloem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Slochteren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn afgedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of rook. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of brandstichting? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Woudbloem is altijd een risico. De gaatjesboormethode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval of Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Meestal wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot circa €475.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Woudbloem
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Woudbloem gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Woudbloem

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Woudbloem completer maken met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand spot je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Venhorst afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een laptop & gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Woudbloem

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.550.000 tot wel €3.600.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Glasverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Woudbloem
De rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven of geschil met de overheid over woonsituatie. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies verschillen enorm (vanaf €38,10 tot wel €33,50 p/maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Woudbloem vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering