Woonverzekering Haren Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Haren. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals Delta Lloyd en Polis Direct die schade als gevolg van water, bliksem, storm, vandalisme vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Haren mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, vandalisme, diefstal, storm, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als pc en prothesen(gebit e.a.)? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Haren? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink en London Verzekeringen verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Goudswaard verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-haren


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Haren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door blikseminslag of schroeischade. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defect strijkapparaat? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Haren kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Jouw schade door een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui of een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. In de regel worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €620.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Haren
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Haren gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Haren

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Haren aanvullen met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder tref je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Eeserveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een laptop of een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Haren

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon en therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.400.000 tot wel €4.600.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,45 (per maand). Check ook Allsecur afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Haren
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan erfrechtgeschillen en geschil over de uitkering. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €24,85 tot wel €36,80 p/maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Haren voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?