Woonverzekering Eeserveen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,30 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Eeserveen. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld Bovag en Univé die schade als gevolg van water, inbraak, bliksem, vandalisme afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Eeserveen mei 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. brand, vandalisme, diefstal, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals spiegels of zonnepanelen? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Eeserveen? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Meestal werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als BLG wonen of SNS zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Doorn verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-eeserveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Borger-Odoorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn verzekerd. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door stormschade en olie. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defecte magnetron? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Eeserveen kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot / een lek waterbed. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan losse dakpannen. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €605.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Eeserveen
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Eeserveen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Eeserveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Eeserveen aanvullen met additionele praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Britsum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een e-reader + sieraden. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Eeserveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij beginnend bij €1.400.000 oplopend tot €4.750.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook Turien en Co.

Rechtsbijstandverzekering Eeserveen
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten & verhalen van schade. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €27,75 tot €24,15 per maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Eeserveen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?