Woonverzekering Doorn Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,50 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Doorn. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. Aon Direct en ING die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Doorn juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, storm, vandalisme, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan een defecte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als frituurpan of laptop? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Doorn? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren of InShared faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: De Waal verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-doorn


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Utrechtse Heuvelrug? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of olie. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brandstichting? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Doorn kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af via de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Doorgaans wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Je kunt denken aan kapotte ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €515.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Doorn
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Doorn moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Doorn

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Doorn aanvullen met een paar interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Bingelrade afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze additionele polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spelcomputer & een verrekijker. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Doorn

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte laptop en fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.150.000 tot €3.700.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Klaverblad dekking.

Rechtsbijstandverzekering Doorn
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing & conflict met een automobilist. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €30,60 tot €27,05 p/maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Doorn vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering