Woonverzekering De Waal Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,60 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van De Waal. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle populaire bedrijven als ABN AMRO en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld bliksem, vandalisme, brand, inbraak vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in De Waal april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, brand, storm, water. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als spelcomputers en dressoir? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering De Waal? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Bovag + REAAL Verzekeringen faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Burgwerd verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-de-waal


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Texel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door storm of schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in De Waal kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Meestal wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €550.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in De Waal
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in De Waal eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in De Waal

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in De Waal complementeren met verschillende interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Bathmen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een laptop of viool. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Waal

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur en therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.400.000 tot ruim €4.750.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar Allsecur polis.

Rechtsbijstandverzekering De Waal
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV of in beslag genomen auto e.d.. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €27,10 tot en met €34,15 per maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering De Waal op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?