Woonverzekering Moergestel Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Moergestel. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars waaronder HEMA en Klaverblad die schade als gevolg van storm, brand, bliksem, inbraak verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Moergestel juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. storm, water, diefstal, inbraak, vandalisme. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als horloges en toiletartikelen? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Moergestel? Open meteen de vergelijkingstool. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd of OHRA verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Mariënvelde verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-moergestel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Oisterwijk? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als stormschade en ontploffing. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Moergestel kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat middels de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €545.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Moergestel
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw woning in Moergestel zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Moergestel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Moergestel completer maken met een paar nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina doorzoek jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Krimpen aan de Lek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera & een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Moergestel

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere vlekken op kleding of medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag van €950.000 tot wel €2.900.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ZLM pakket.

Rechtsbijstandverzekering Moergestel
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. tuchtzaken & geschillen over een motorrijtuig. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (startend vanaf €38,65 tot wel €24,00 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Moergestel afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?