Woonverzekering Mariënvelde Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €9,30 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Mariënvelde. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en Univé die schade door o.a. brand, water, vandalisme, storm verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Mariënvelde juni 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, diefstal, storm, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals radio of salontafel? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Mariënvelde? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd of Nationale Nederlanden werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Lithoijen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-marienvelde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oost Gelre? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een schoorsteenbrand? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Mariënvelde kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt via de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot en een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €455.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Mariënvelde
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Mariënvelde probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Mariënvelde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Mariënvelde nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Katlijk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Mariënvelde

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Onder andere kapotte apparatuur of kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.000.000 tot zo’n €3.600.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar Generali afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Mariënvelde
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen & terugvorderen van schade. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars variëren significant (beginnend bij €28,05 tot en met €35,05 p/maand in juni 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Mariënvelde afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering