Woonverzekering Veghel Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,35 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via deze website ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Veghel. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals HEMA en ZLM die schade als gevolg van storm, water, inbraak, bliksem dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Veghel juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, brand, water, vandalisme, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als broodrooster of barbecue? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Veghel? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als De Goudse of Reaal werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Tollebeek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-veghel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Veghel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm en diefstal. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of gaslekken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Veghel is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en een kapotte kit voeg. Typische schade is schade aan het dak. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €660.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Veghel
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Veghel gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Veghel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Veghel nog persoonlijker maken met enkele belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Sint Joost afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een iPad en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Veghel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan vlekken op kleding en ook het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een dekking vanaf zo’n €900.000 tot €3.450.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Klaverblad dekking.

Rechtsbijstandverzekering Veghel
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau en geschil met de overheid over woonsituatie. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf €32,65 tot wel €26,90 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Veghel afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?