Woonverzekering Burgwerd Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Burgwerd. De woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. ANWB en Lancyr die schade door bijvoorbeeld bliksem, water, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Burgwerd maart 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door storm, brand, vandalisme, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals muziekinstrumenten en haarföhn? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Burgwerd? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als De Goudse en Nationale Nederlanden bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bornerbroek verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-burgwerd


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als stormschade en schroeischade. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte frituurpan? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Burgwerd kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De kostenpost naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval en een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. In de regel worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €340.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Burgwerd
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Burgwerd moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Burgwerd

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Burgwerd nog persoonlijker maken met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Angerlo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera + een rollator. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Burgwerd

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een barst in het scherm & geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.450.000 tot wel €2.800.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: ING afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Burgwerd
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over adoptie & conflict met aannemer. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €36,75 tot €32,75 per maand in maart 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Burgwerd voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?