Woonverzekering Augsbuurt Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,20 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Augsbuurt. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. Avéro Achmea en London Verzekeringen die schade zoals bliksem, water, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Augsbuurt mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, storm, diefstal, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als videorecorder of wasmachine? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Augsbuurt? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Europeesche + Unigarant hanteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Afferden verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-augsbuurt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Kollumerland en Nieuwkruisland? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inclusief. Op die manier wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm en vandalisme. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Augsbuurt kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag / Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €695.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Augsbuurt
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Augsbuurt eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Augsbuurt

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Augsbuurt aanvullen met enkele interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder lees je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Winkel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze extra dekkingverzekert bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld filmapparatuur en een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Augsbuurt

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas en ook therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.450.000 tot ruim €3.950.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Turien en Co afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Augsbuurt
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met een webshop & geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (startend vanaf €26,35 tot wel €29,45 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Augsbuurt voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?