Woonverzekering Urk Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Urk. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals De Goudse en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. inbraak, storm, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Urk juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, storm, brand, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als frituurpan en speelgoed? We onderscheiden drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Urk? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO + Klaverblad werken met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Tersoal verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-urk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Urk? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. brand en vandalisme. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Urk kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen regel je middels de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm of een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Meestal is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €640.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Urk
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Urk moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Urk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Urk uitbreiden met extra handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Schouwerzijl afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke dekkingis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Flevoland). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone & gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Urk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen en kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.350.000 tot zo’n €4.850.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook ABN AMRO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Urk
De polis rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau en ingevorderd rijbewijs. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen enorm (beginnend bij €25,75 tot en met €30,20 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Urk online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering