Woonverzekering Bathmen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Bathmen. Een woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle grote partijen zoals bijvoorbeeld DAK en ZLM die schade door bijvoorbeeld brand, water, inbraak, storm verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Bathmen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere water, inbraak, diefstal, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als tafelkleden en tablet? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Bathmen? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche of Turien en Co bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Angerlo verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-bathmen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Deventer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als brand of ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of keukenbrand? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Bathmen is altijd een risico. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte droger. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €685.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Bathmen
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Bathmen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bathmen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Bathmen completer maken met additionele handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Woudrichem afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een smartphone + sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bathmen

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte telefoon en ook fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.300.000 tot wel €3.850.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,40 (betaling per maand). Wellicht interessant: Turien en Co pakket.

Rechtsbijstandverzekering Bathmen
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met school van de kinderen & conflict over reparatie auto. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €32,35 oplopend tot €30,45 p/maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bathmen vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?