Woonverzekering Noord-Scharwoude Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Noord-Scharwoude. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars als Allsecur en Lancyr die schade veroorzaakt door storm, water, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Noord-Scharwoude juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, water, brand, diefstal, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als afzuigkap en kostuums? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Noord-Scharwoude? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen + Lancyr hanteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Nieuw-Balinge verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-noord-scharwoude


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Langedijk? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als aanrijding of aanvaring en rook. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of gaslekken? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Noord-Scharwoude kan ook jou overkomen. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Vaak betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €285.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Noord-Scharwoude
Wil jij een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Noord-Scharwoude probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Noord-Scharwoude

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Noord-Scharwoude nog persoonlijker maken met extra handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Loozen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een Macbook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Noord-Scharwoude

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.100.000 tot ruim €3.400.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,65 (per maand). Check ook Huis In Eén Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Noord-Scharwoude
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Je moet dan denken aan een product dat je gekocht hebt en conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €38,55 oplopend tot €36,10 p/maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Noord-Scharwoude online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?