Woonverzekering Loozen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Loozen. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote partijen als Bovag en OHRA die schade door o.a. waterschade of inbraak dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Loozen juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, inbraak, vandalisme, water, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als meubelen of hoeden? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Loozen? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA en Polis Direct hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Leidschendam verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-loozen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hardenberg? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of gaslekken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Loozen is altijd een risico. Openwrikken of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval / loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €600.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Loozen
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Loozen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Loozen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Loozen aanvullen met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Idzega afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een filmcamera & sieraden. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Loozen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere behang dat moet worden vervangen + ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.450.000 tot €2.700.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK.

Rechtsbijstandverzekering Loozen
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven of huur- en verhuurgeschillen. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf circa €37,50 oplopend tot €33,55 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Loozen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering