Woonverzekering Nieuw-Balinge Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Nieuw-Balinge. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld HEMA en OHRA die schade als gevolg van inbraak, brand, storm, bliksem verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw-Balinge juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, water, brand, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van gebroken servies. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als verlichting en speelgoed? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nieuw-Balinge? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals ANWB en ING werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Mierlo verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-nieuw-balinge


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Midden-Drenthe? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn verzekerd. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en ontploffing. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of keukenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Nieuw-Balinge kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en gestolen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui of lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €335.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw-Balinge
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Nieuw-Balinge zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw-Balinge

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Nieuw-Balinge completer maken met verschillende handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Leidschendam afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke dekkingstaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een fotocamera en een muziekinstrument. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nieuw-Balinge

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een barst in het scherm en ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €900.000 tot zo’n €4.750.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bruns ten Brink dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw-Balinge
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met de gemeente & conflicten over erfrecht. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €25,00 t/m €33,85 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuw-Balinge afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering