Woonverzekering Lopikerkapel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Lopikerkapel. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als Delta Lloyd en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door bliksem, water, brand, vandalisme verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lopikerkapel juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, inbraak, diefstal, storm, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als videorecorder en jacks? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Lopikerkapel? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als Centraal Beheer + Unigarant hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Leimuiderbrug verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-lopikerkapel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Lopik? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als hagelschade en plundering. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Lopikerkapel kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat middels de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel/opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €500.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Lopikerkapel
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Lopikerkapel zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lopikerkapel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Lopikerkapel complementeren met diverse praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk je aanvullende info (of bekijk woonverzekering IJhorst afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet + drumstel. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lopikerkapel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte laptop + smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen vergoeden bedragen van €1.000.000 tot ruim €3.300.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module heb je al vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar Delta Lloyd.

Rechtsbijstandverzekering Lopikerkapel
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan conflicten consumentenaankopen en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €25,25 t/m €31,90 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Lopikerkapel online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?