Woonverzekering Jisp Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Jisp. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders als Allsecur en ZLM die schade zoals inbraak, water, bliksem, brand afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Jisp juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, vandalisme, brand, water, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als game consoles of tassen? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Jisp? Open meteen onze vergelijker! Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO of Klaverblad bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Hoogeloon verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-jisp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Wormerland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als blikseminslag of omvallen van bomen. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een omgevallen lamp? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Jisp kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval / Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €560.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Jisp
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Jisp moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Jisp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Jisp uitbreiden met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Haarlem afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze extra modulestaat je bij bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera of sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Jisp

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm + kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €950.000 tot €4.750.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Jisp
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan medische fout of conflict over wonen. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf €33,35 tot en met €34,65 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Jisp op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering