Woonverzekering Haarlem Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Haarlem. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en OHRA die schade door o.a. vandalisme, bliksem, storm, water afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Haarlem juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, inbraak, water, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als kruiden en centrifuge? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Haarlem? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Aon Direct + Zelf werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Gersloot verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-haarlem


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Haarlem? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door storm of smeltschade. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Haarlem is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je via de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €415.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Haarlem
Direct een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Haarlem gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Haarlem

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Haarlem complementeren met een aantal nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Eastermar afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een tablet + een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Haarlem

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan kapotte apparatuur + smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.450.000 tot €5.000.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,65 (per maand). Check ook Generali.

Rechtsbijstandverzekering Haarlem
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij ontslag & terugvorderen van schade. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €27,15 tot wel €33,30 p/maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Haarlem afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering